Channel - Edubadges Hogeschool Rotterdam
3/10/2023 1:40:06 PM

Channel Videos

Edubadges in Rotterdam 1: Wat zijn Edubadges?
Sinds 2019 zetten we bij Stadslab Rotterdam Edubadges in voor het erkennen van vaardigheden bij studenten en docenten van de Hogeschool Rotterdam. In deze kennisclip voor docenten, de eerste in een serie van 3 clips, legt Manon je uit wat Edubadges zijn en wat ze kunnen toevoegen aan ons bestaande onderwijs. Bekijk ook de andere twee clips uit deze serie die gaan over Edubadges bij de Hogeschool Rotterdam en hoe je Edubadges kunt ontwikkelen. Met dank aan Stephen de Ruiter (videobewerking), Rick ter Wal (beeldstudio & regie) & Manon Mostert - van der Sar (script & presentatie). Voor meer informatie over Edubadges bij Hogeschool Rotterdam kun je mailen met edubadges@hr.nl (Projectleider Walther van Mechelen)
Default Presenter
2/20/2023 3:13:48 PM
View

Edubadges in Rotterdam 2: Edubadges bij Hogeschool Rotterdam
Sinds 2019 zet Stadslab Rotterdam Edubadges in voor het erkennen van vaardigheden bij studenten en docenten van de Hogeschool Rotterdam. In deze kennisclip voor docenten, de tweede in een serie van 3 clips, hoe Edubadges worden ingezet bij de Hogeschool Rotterdam en geeft Manon daar een aantal voorbeelden van. Bekijk ook de andere twee clips uit deze serie die een introductie geven op Edubadges en uitleggen hoe je zelf een Edubadge kunt ontwikkelen. Met dank aan Stephen de Ruiter (videobewerking), Rick ter Wal (beeldstudio & regie) & Manon Mostert - van der Sar (script & presentatie). Voor meer informatie over Edubadges bij Hogeschool Rotterdam kun je mailen met edubadges@hr.nl (Projectleider Walther van Mechelen)
Default Presenter
2/20/2023 3:14:28 PM
View

Edubadges in Rotterdam 3: Zelf Edubadges ontwikkelen
Sinds 2019 zet Stadslab Rotterdam Edubadges in voor het erkennen van vaardigheden bij studenten en docenten van de Hogeschool Rotterdam. In deze kennisclip voor docenten, de derde in een serie van 3 clips, vertelt Manon hoe je zelf een Edubadge kunt ontwikkelen. De eerdere andere kennisclips gaven beeld van wat een Edubadges zijn en hoe deze zijn gestructureerd binnen de Hogeschool Rotterdam. Maar wat nu als je zelf aan de slag wilt met deze badges? Hoe moet dat en wanneer is het handig om een badge in te zetten? Met dank aan Stephen de Ruiter (videobewerking), Rick ter Wal (beeldstudio & regie) & Manon Mostert - van der Sar (script & presentatie). Voor meer informatie over Edubadges bij Hogeschool Rotterdam kun je mailen met edubadges@hr.nl (Projectleider Walther van Mechelen)
Default Presenter
2/20/2023 3:15:28 PM
View

Mediasite Showcase
Mediasite's the trusted cornerstone of any campus or enterprise video strategy. Our unyielding commitment to all things video helps you transform education, training, communications and online events.
Webcasting Video Content Management Video Delivery Integration Services Mediasite Community
Powered By Mediasite - Enterprise Video Platform
Mediasite
Sonic Foundry